Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Energia kitekintő

Energia kitekintő (7)

A smart home, azaz az „okoslakás” feladata, hogy életünket könnyebbé, komfortosabbá, ezzel együtt biztonságosabbá tegye. Az ilyen lakások kialakításánál a döntés során segítségünkre lehet a következő hat kritérium átgondolása.

csütörtök, 11 január 2018 07:49

Bevitték a Napot a házba

Írta:

Egy napház fűtése – hogyan is lehetne az másképp – alapvetően napenergiával történik. A Schuster család a bajorországi Oberschleissheimben épített egy háromgenerációs napházat, amelynek nettó alapterülete 553 m2.

Ha a hűtőberendezéseket és a hőszivattyúkat mindig hatékonyan kell működtetni, akkor ebben a testo okostelefonon keresztül kezelhető, flexibilis mérőkészülékei kiváló segítséget nyújtanak. Mindegy, hogy egy gyors felülvizsgálatról van-e szó a testo Smart Probes professzionális mérőkészülékekkel, vagy pedig egy hatékony szervizelésről a digitális szerelői készülékek egyikével, a testo minden alkalmazáshoz az ideális megoldást kínálja.

hétfő, 18 december 2017 12:54

Több gázt termelnek a baktériumok

Írta:

Rostocki kutatók gazdaságosabbá, és flexibilis gázszállítóvá akarják tenni a biogáz-termelő berendezéseket. Ebből a célból a berendezés biogáz-reaktora elé egy úgy nevezett hidrolizáló konténert építenek be.

A sok háztartási készüléknél már ismert, az energiahatékonysági osztályokat tartalmazó címkék 2015. szeptember 26. óta már a helyiségfűtő- és kombikészülékekre, a HMV-termelőkre és HMV-tárolókra is érvényesek.

A Helios "KWLeasyPlan.de" online-szoftvere az ellenőrzött lakásszellőztetés DIN-konform tervezésének és méretezésének a kiváló segédeszköze. 

hétfő, 27 november 2017 08:34

Lámpa jelzi ki az ivóvíz-minőséget

Írta:

A Viega számára az ivóvíz minőségének megőrzése egy központi téma. A cég felügyeleti funkcióval rendelkező új „higiénia-asszisztens”-ével rendelkezésre áll egy egyszerű eszköz, hogy képet kapjunk az egyes vezetékszakaszok rendszeres vízcserélődéséről és vízhőmérsékletéről.  

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben