Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 122

U-Gáz Szerviz Kft., Szekszárd

Társaságunk fő tevékenységi köre: épületgépészeti tervezés, szerelés, kivitelezés, műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés családi házak vagy nagy épületek esetében. A szakmai területek, amelyekkel kapcsolatban jelentős gyakorlattal és referenciákkal rendelkezünk: vízvezeték-rendszerek, gázvezeték-rendszerek, fűtési rendszer, légtechnikai rendszer.

Minőségi, de elérhető árú szolgáltatásokat nyújtunk, ezért csak az általunk jónak tartott anyagokkal szerelünk fűtést, gázrendszert, vízvezetékeket, légtechnikát. Az anyagok minősége mellett az esztétikus, elegáns megjelenés is fontos, így kínálatunkban különleges mérőóra állomásokat és nyomásszabályozó szekrényeket is talál.

Vállaljuk központi fűtés, padló-, fal-, és mennyezet fűtés-hűtés rendszerek kivitelezését. A rendszerek tervezésénél és kiépítésénél fontosnak tartjuk a jó minőségű és elérhető áru anyagok - radiátorok, szelepek,szivattyúk, osztók  kiválasztását. Fűtési rendszerek esetén a jó szabályozás is kiemelt szempontunk, annak érdekében, hogy a rendszer a lehető leggazdaságosabban működjön. Saját vezérlő automatikát alkalmazunk, mellyel sokféle műszaki feladat megoldható. Használjuk a Siemens és Honeywell vezérlő berendezéseit is.

Gázkészülékek szervizelésével is foglalkozunk. Hosszú ideje a Vaillant Saunier Duval és Immergas gázkészülékek területi szervizközpontja vagyunk. Szerelőink nagy szakmai tapasztalattal segítenek a készülékek kiválasztásában, és a beüzemelést, szervizt, javításokat is elvégzik. A javításhoz nagy alkatrész készlettel rendelkezünk, a hiányzó alkatrészeket rövid határidővel szerezzük be.

Fürdőszobák felújítását, régi, elöregedett vízvezeték-hálózatok cseréjét, új építésű házak vízvezetékrendszerének kiépítését is vállaljuk.

A mezőgazdaságban gyakran létkérdés a folyamatos, zavartalan gázellátás. Terményszárítót, fóliasátrat és állattartó épületet ellátó gázvezetékrendszert is kiviteleztünk, földgázos és PB-gázos kivitelben is. Különleges szolgáltatásunk a tartályos gázellátó rendszer tervezése, telepítése, amellyel többek között mezőgazdasági, jellemzően állattartásra szolgáló épületek hőellátása valósítható meg.

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Ulrik Ferenc
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 20/956-07-38
  • Telefon: 74/510-186
  • Város: Szekszárd
  • Utca, házszám: Táncsics Mihály u. 42/a.
  • Irányítószám: 7100
  • Város és környéke: Bonyhád, Paks, Szekszárd, Tamási, Tolna
  • Tevékenységi körök: biomassza kazán rendszerek, csatornaszerelés, épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázkészülék javítás, gázkészülék szerviz, gázszerelés, hőszivattyús rendszerek, kazáncsere, napelem rendszer, napkollektor rendszer, szellőzés, vízszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben