Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Geowatt Kft., Budapest

2001-ben új szakasz kezdődött cégünk életében: megkezdtük eredeti stratégiai célunk, a geotermikus energiahasznosítás hőszivattyúval való megvalósítását.

A fejlesztői munka megkezdése előtt a Geowatt mérnökei több, mint 10 éves tervezői, forgalmazói, kivitelezői és szervizelési tapasztalatot szereztek. Több száz projektet terveztünk, kiviteleztünk Nordic geotermikus hőszivattyúkkal, ezek közül sokat máig is szervizelünk. Sok tapasztalatot szereztünk tehát mind a technikáról és a technológiáról. Azonban még jobb eredményekre, és még hatékonyabb rendszerekre törekedtünk, ezért megkezdtük az elméleti felkészülést egy saját fejlesztésű geotermikus hőszivattyú család kifejlesztésére. A fejlesztés utáni célunk a saját hőszivattyú-gyártás megvalósítása volt, amelyet el is értünk.

A kifejlesztett Vaporline hőszivattyú család mérföldkő a geotermikus hőszivattyúk hatékony alkalmazásában. Olyan high-tech hőszivattyú családot sikerült kifejlesztenünk, amely tényleges minőséget jelent! A Vaporline hőszivattyú az elméletileg lehetséges energiahatékonyságot (SCOP) megközelítő működésével a lehető legnagyobb energiaköltség csökkentést, s ezzel összhangban a legnagyobb CO2 kibocsájtás csökkenést tudja biztosítani!

Cégünk szerződési feltételek mellett garanciát biztosít a Vaporline geotermikus hőszivattyú energiahatékonyságára, az SCOP érték megvalósulására vonatkozóan! Nem teljesülés esetén az elmaradt üzemköltséget cégünk megtéríti, vagy amennyiben a tulajdonos kifejezetten kéri, az első fűtési szezon után a hőszivattyú készüléket visszavesszük, s bármilyen más típusú hőszivattyút alkalmazhat helyette! Mi ismerjük hőszivattyúinkat, biztosak vagyunk működésükben, és abban is, hogy ÖN megelégedetten fogja tudni használni!


A termékek általános jellemzői

9-160 kW egység teljesítményben,valamint vezérgépes kivitelben max. 800 kW teljesítményben, amelyek alkalmasak új, és meglévő lakó, mezőgazdasági, ipari épületek, intézmények, uszodák fűtésre, aktív/passzív hűtésére, HMV ellátására.
A Vaporline  hőszivattyú család berendezései széles hőfoktartományban maximális COP értéken működnek. Ez a biztosítéka annak, hogy a legoptimálisabban ki tudja használni a részterheléseknél jelentkező magas talajhőmérséklet, és alacsony kondenzációs hőmérséklet okozta COP-érték növekedését. Ennek következtében az elérhető SPF, szezonális teljesítmény faktor (Seasonal Power Factor) lényegesen nőni fog!
A készülékeink minden eddiginél magasabb hatékonysággal a legnagyobb megtakarítást teljesítik – alkalmazhatóak meglévő radiátoros fűtési rendszerekben is!

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Hoffmann Rozália
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 20/454-56-07
  • Telefon: 66/451-234
  • Város: Budapest
  • Utca, házszám: Kén u. 6.
  • Irányítószám: 1097
  • Város és környéke: Budaörs, Budapest , Debrecen, Győr, Kecskemét, Pécs, Szeged
  • Tevékenységi körök: épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, hőszivattyús rendszerek, napelem rendszer, napkollektor rendszer
joomla vector social icons

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben