Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Ökovalentia Kft., Budapest

Cégünk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy a megújuló energiaforrások terjedését segítsük a hazai épületgépészeti rendszerekben, épületekben. A biomassza felhasználása hatékony, kiemelkedő minőségű kazánokban és rendszerekben a környezetvédelmi értékek mellett helyi munkahelyteremtő és munkahely-megőrző lehetőségeket eredményezhet.

Épületgépészeti tervező és energetikai tanácsadási munkáim során közben megtapasztaltam, hogy az energiahatékonyság, az energiaforrások gazdaságos kihasználása, a környezettudatosság, a megújuló energiaforrások alkalmazása egyre fontosabb a beruházók, végfelhasználók számára. Elsősorban a biomasszafűtés területén a különböző nem családi házas nagyságú fatüzeléses - faapríték, pellet, ipari és faelgázosító kazánok - megoldásokkal, valamint épületgépészeti hidraulikai rendszerek és energiatároló megoldások forgalmazásával állunk a megrendelők rendelkezésére.


Referenciáinkból:
Püspöki kastély
Guntamatic Powerchip 100 apríték kazán
Dunaharaszti tehenészet
100 kW apríték kazán, Guntamatic Powerchip 100
Duna-Ipoly Nemzeti Park, Sas-hegy Természetvédelmi Terület, Látogató Központ
Powerchip 30 aprítékkazán
Villány rendezvénytér
Powerchip 50 aprítékkazán, venyigeaprítékkal üzemel
Bárdi Autó, központ irodaház
Kazánház Guntamatic Biocom 100 és 50 pelletkazánokkal.

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Boronkai Miklós
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 20/571-92-56
  • Város: Budapest
  • Utca, házszám: Tenkes u. 11/b. II/8,
  • Irányítószám: 1225
  • Város és környéke: Abony, Balassagyarmat, Balatonföldvár, Barcs, Békés , Békéscsaba, Bonyhád, Budaörs, Budapest , Cegléd, Debrecen, Dombóvár, Dunakeszi, Eger, Érd, Fonyód, Fót, Gödöllő, Gyomaendrőd, Győr, Gyula, Hatvan, Jászberény, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Komló, Kunszentmárton, Lajosmizse, Mezőkövesd, Miskolc, Mogyoród, Mohács, Nagykanizsa, Orosháza, Ózd, Paks, Pécs, Pécsvárad, Salgótarján, Sarkad, Sellye, Siklós, Siófok, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szentlőrinc, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tab, Tamási, Tatabánya, Tiszakécske, Tolna, Törökszentmiklós, Vác, Veszprém, Zalaegerszeg
  • Tevékenységi körök: biomassza kazán rendszerek, épületgépészeti tervezés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben