Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Takarékos és komfortos fűtés, klíma, szellőzés? Szakembereink megoldják!

A lakás, ház, iroda, műhely fűtési célú energiafelhasználásának eredményes csökkentése vagy új épületgépészeti rendszer létrehozása jelentős szakmai tudást és tapasztalatot igényel.

Erre a honlapra olyan épületgépész vállalkozásokat gyűjtöttünk össze, amelyek az új fűtő és melegvíz-előállító rendszer, a klimatizálás és szellőzés tervezését, szerelését, korszerűsítését - szükség esetén megújuló energiát hasznosító berendezések alkalmazásával - szakmailag felkészülten, megbízhatóan végzik.

Fűtéskorszerűsítés, épületgépészeri kivitelezés

A magyarországi ingatlanok nagy részében elavult, pazarló fűtő és vízmelegítő rendszerek működnek, melyek magas rezsiköltségeket és szükségtelen környezetszennyezést okoznak. Ezen rendszerek felújításával, korszerűsítésével – a meglévő rendszer állapotától és a fűtéskorszerűsítés céljára szánt pénz nagyságától függően – 10-30%-os energiamegtakarítás is elérhető.

Szakembereink felmérik a kazánok és a rendszer állapotát és megismerik az Ön valamint az épületet használók igényeit, energiafelhasználási szokásait. Ezek alapján átgondolt javaslatokat adnak a fűtéskorszerűsítés célszerű változataira. Az Ön választását a műszaki szükségletektől függően pontos tervezés, szakszerű kivitelezés, a felújított rendszer üzembe helyezése és beszabályozása követi.

Sok épület esetében már a kis ráfordítást igénylő épületgépészeti átalakítás, fejlesztés is számottevően javítja a fűtés hatásfokát és az épületben élők vagy dolgozók komfortérzetét! Nagyobb átalakítás esetén kondenzációs kazán és megújuló energiát hasznosító berendezés, pl. napkollektor, napelem, hőszivattyú is beépítésre kerülhet.

Ma már az energiamegtakarításban egyre nagyobb szerepe van a kazánok, klímák, hőszivattyúk és a szellőző rendszerek karbantartásának, szervizelésének is. Az elhanyagolt készülékek több energiát fogyasztanak, gyakrabban meghibásodnak, miközben kevesebb hőt vagy friss, hűvös levegőt szolgáltatnak. Tehát a karbantartásokat végző szervizes szakemberekre is szükség van.

Szakembereink gyors és szakszerű épületgépészeti szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére az ország minden megyéjében, így többek között az alábbi városokban és körzetükben: Budapest, Balatonlelle, Bátaszék, Bonyhád, Bóly, Dombóvár, Dunaföldvár, Kaposvár, Kecskemét, Komló, Mohács, Paks, Pécs, Pécsvárad, Sásd, Simontornya, Siófok, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szigetvár, Tamási, Veszprém.

Kontárok helyett kérje felkészült szakembereink segítségét, tanácsát!

Épületgépészeti tervező, kivitelező, karbantartó munkákhoz válasszon a cégkeresőben a lakóhelyéhez közel működő szakembereink közül!

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben