Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 – Egy népszerű pályázat

Az Új Széchenyi Terv fűtési rendszerek korszerűsítését támogató pályázati kiírásában – amelyet a köznyelv Fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 elnevezéssel is illetett – 1084 jelentkező, 1 milliárd 42 millió forint támogatást kapott. A pályázat kedveltségét jól példázza, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által 2012. augusztus 27-én közzétett pályázatot 2012. szeptember 7-én le is kellett zárni, mert ennyi idő alatt a kiosztásra szánt összegnél többre érkezett igény. Vagyis a Fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 pályázatra szánt pénz tizenegy nap alatt el is fogyott.

Fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 – a megújuló energia használatának elterjedéséért

A miniszteri döntéseket tartalmazó táblázatokból kiolvasható, hogy a legtöbben a fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 nyújtotta lehetőséget kihasználva megújuló energiát hasznosító hőtermelő berendezést telepítettek, kiegészítve ezt kondenzációs gázkazán beépítésével. A megújuló energia esetében fa, pellet, napenergia, földenergia jöhetett szóba. Vagyis a fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 olyan kezdeményezés volt, amely a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vette.

Fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 – Kényelmes megoldások otthonra

A pellet fa fűrészporból, cilinderes géppel, nagy nyomáson préselve készített tüzelőanyag. Hossza 1,5-2 cm, átmérője 6 mm lehet. A pellet egyedi tulajdonsága a tömörség és a magas – 4.000-4.500 kcal/kg – kalóriatartalom. Rendkívül csekély nedvességet tartalmaz – kevesebb, mint 12%-ot –, a fűtőanyag tervszerű adagolását az egyenletes sűrűsége teszi lehetővé. A fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 keretein belül ezért éltek többen a lehetőséggel, hogy pelletfűtéssel lássák el otthonukat.

A fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 segítségével kiépített pellet fűtés van olyan kényelmes, mint a gázfűtés. A pelletet elégető berendezések használata rendkívül egyszerű, nem muszáj otthon lenni ahhoz, hogy biztonságosan működjön, vagyis a pár napos síelés idején sem kell aggódnunk miatta. A legújabb gyártmányú szinoptikus panel elektromosan irányítja a kályha működését. Ha az adott élethelyzetünk megköveteli, napi három program is rögzíthető a heti programozó naptárba. Sőt, távoli, mobiltelefonról megvalósítható vezérlést is lehetővé tesz a legmodernebb változat.

Ez a rendszer biztosítja a fűtés folyamatosságát és igazi komfortérzetet ad. Vagyis a fűtéskorszerűsítési támogatás 2012 a kényelem szempontjából is jó választás volt.

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben