Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

GLT Szigetvár Kft., Szigetvár

Szolgáltatásaink a hőtermelés területén: kazán, napkollektor, hőszivattyú kiválasztása, a megtérülés vizsgálata. A fűtési rendszer kiválasztásakor radiátoros vagy padlófűtéses fűtés létesíthető vagy a kettő különféle kombinációja. A használati melegvíz előállítását tárolós és átfolyós rendszer, cirkulációs hálózat, napkollektor vagy hőszivattyú is végezheti. Az épületbe később is beépíttethető klímaberendezés, de nem kell bontani, ha előre betervezzük a berendezések és vezetékek későbbi helyét.

Felújítás: a lakás, a családi ház vagy a fürdőszoba felújítása során gyakran elfeledkeznek arról, hogy 15–20 évenként az épületgépészeti rendszert is fel kell újítani. Az otthon szépsége mellett az is lényeges, hogy a fűtés és a vizes rendszerek biztonságosan és hatékonyan szolgálják a lakókat. A lakás nyújtotta kényelmet és minőséget jelentősen javítják a klímaberendezések. Munkatársaink ingyenesen felmérik az Ön otthona épületgépészeti rendszerének állapotát, s javaslatot tesznek a felújítás célszerű módjaira. Az új vagy felújított épületgépészeti rendszer kevesebb energiát használ fel és nagyobb kényelmet biztosít Önnek.

Karbantartás: sok bosszúsággal jár, ha a beépített anyagok és berendezések "mögött" nem áll megfelelő szervizháttér és alkatrészellátás. Mi csak azt építjük be aminek a javítására és karbantartására fel vagyunk készülve. Szerződéses karbantartási és szerviztevékenységünk kiszámítható biztonságot nyújt Önnek.

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Bittner Róbert
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 30/993-85-84
  • Város: Szigetvár
  • Utca, házszám: József A. u. 68/b
  • Irányítószám: 7900
  • Város és környéke: Barcs, Dombóvár, Kaposvár, Sellye, Szentlőrinc, Szigetvár
  • Tevékenységi körök: biomassza kazán rendszerek, csatornaszerelés, energetikai tanúsítvány, épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázkészülék javítás, gázkészülék szerviz, gázszerelés, kazáncsere, klíma szerviz, klímaszerelés, napkollektor rendszer, szellőzés, vízszerelés
joomla vector social icons

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben