Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Kirkop Kft., Bonyhád

Fontos számunkra a korrekt kapcsolattartás a megrendelőkkel, a szakszerű munkavégzés, a határidők pontos betartása és vevőink elégedettsége. Igyekszünk a feladatokat hatékonyan és a lehető legjobban megoldani.

Szolgáltatásaink: tanácsadás, tervezés, kivitelezés, szervizelés. Az épületgépészet széles skálájával állunk megrendelőink rendelkezésére: központi fűtés szerelése, vízszerelés, gázszerelés, légtechnikai és klíma berendezések szerelése, technológiai hűtőrendszerek, rozsdamentes csővezeték-rendszerek kivitelezése, napkollektor és hőszivattyús rendszerek telepítése, faelgázosító és faapríték kazánok szerelése.

Rendelkezünk tervező, központi fűtés, víz és gázszerelő, gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő és üzembe helyező, gáz- és olajtüzelőberendezés-minősítő és -felülvizsgáló munkatársakkal.

Szervizszolgáltatásainkkal később is segítjük megrendelőinket. Fő szerviztevékenységünk: gázkészülék üzembe helyezése, javítása, karbantartása. Számos olaj- és gáztüzelő-berendezés gyártójával van szerződésünk, ennek köszönhetően jogosultak vagyunk üzembe helyezni és karbantartani berendezéseiket.

Tagjai vagyunk a Gázközösségének, a Magyar Épületgépészek Szövetségnek, a Völgységi Ipartestületnek és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.


Válogatás referenciánkból:

SOLA-METAL KFT. Pécs: csarnok és irodaépület teljes gépészet, SALAMANDER KFT. Bonyhád: 1850 m2 csarnok központi fűtés és technológiai szellőzés, DANUBIANA Szőlőfeldolgozó Gyöngyös és Bonyhád: üzemhűtés, fűtés, vízvezeték és a cefreborkezelés vezetékrendszere. HOTEL RITTINGER Bonyhád: gépészet, HUNGASEKT Rt. Izsák: technológiai hűtőrendszer bővítése, A-BETON Térkő Rt. Székesfehérvár: technológiai fűtés és szellőzés, Árkád Budapest: földszinti tüzivízrendszer (sprinkler) 25.000 m2, Polgármesteri Hivatal Bonyhád: teljes gépészet, MÁV Rt.: Pécsi állomás gépészeti főnökség fűtésrekonstrukció, 52 lakásos társasház Siófok: gépészeti kivitelezés, Raiffeisen Bank Kaposvár, Dombóvár, Kecskemét, Paks: gépészeti kivitelezés, KIKA áruház Pécs: víz- és tűzivíz-vezeték kivitelezése

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Kirch Ervin
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 30/947-02- 40
  • Telefon: 74/454-065
  • Város: Bonyhád
  • Utca, házszám: Gyár u. 29.
  • Irányítószám: 7150
  • Város és környéke: Bonyhád, Dombóvár, Paks, Pécs, Pécsvárad, Szekszárd
  • Tevékenységi körök: energetikai tanúsítvány, épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázkészülék javítás, gázkészülék szerviz, gázszerelés, hőszivattyús rendszerek, kazáncsere, klíma szerviz, klímaszerelés, napelem rendszer, napkollektor rendszer, szellőzés, vízszerelés
joomla vector social icons

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben