Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Solar Klíma Cad Kft., Budapest

Fő profilunk a napkollektoros és napelemes rendszerek valamint klímatechnika tervezése, szerelése, szervizelése.

Közel 20 éve dolgozunk ezeken a szakmai területeken, 1995-ben épített első napkollektoros rendszerünk cégünk székhelyén ma is működik.

Jelentős tervezői-, kivitelezői- és szervizháttérrel rendelkezünk, amelynek köszönhetően a szolár- és klímatechnikai rendszerek tervezését, telepítését, javítását és karbantartását is elvégezzük. Ha a tervezéstől a kivitelezésig nálunk rendeli meg napkollektoros, napelemes vagy klímás rendszerét garantáljuk a pontos, minőségi megvalósítást.

Vállaljuk családi házak, lakóépületek, ipari létesítmények, panelházak klímatechnikai tervezését. A tervezést diplomás épületgépész mérnök végzi, aki többéves tapasztalattal rendelkezik a hűtéstechnika és klímatechnika területén. Mint minden jól működő rendszernek, így a klímatechnikai rendszernek is, alapja a szakszerű, pontos mérnöki tervezés.


Szolgáltatásaink:

Vevői igény felmérése, vevői igényeknek megfelelő rendszer tervezése, a teljes kivitelezés megtervezése, költséghatékony megoldási változatok felderítése, kivitelezési akadályok felderítése, megoldása, kivitelezői ajánlatok begyűjtése, ügyfél támogatása kivitelezési munkák során is.


Válogatás referenciánkból:

Tesco, Szekszárd: teljes légtechnika szerelés
Általános Iskola, Budaörs: napkollektorok telepítése (100 m2)

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Dezső Péter
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefon: 1/403-63-71
  • Város: Budapest
  • Utca, házszám: Prohászka Ottokár u. 31.
  • Irányítószám: 1163
  • Város és környéke: Budapest , Érd, Gödöllő, Hatvan, Mogyoród, Tatabánya
  • Tevékenységi körök: csatornaszerelés, épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, klíma szerviz, klímaszerelés, napelem rendszer, napkollektor rendszer, szellőzés, vízszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben